Koda var hos dyrelegen i dag

Vi tok Koda til dyrelegene i dag. Vi har vært litt bekymra for han, han har vært litt av og på dårlig i magen og laget noen rare lyder med tennene.

Mamma og pappa kunne ikke kjøre han så vi måtte bære han ned i en pappeske. Det var så fælt, han prøvde å grave seg ut, jeg likte virkelig ikke å ha han i esken. Når vi var framme pustet han tungt. Vi måtte heldigvis ikke bære han så langt. 

Dei kjente på magen hans, sjekket tennene, klippet klørene og veide han. Han hadde litt ujevne tenner bak i munnen, men ikke noe man trenger å gjøre noe med. Vi har fått smertestillende medisiner som vi skal sprøyte inn i munnen på han i 6 dager.

Vi tullet han inn i et teppe og prøvde å sprøyte det inn, han likte det ikke og sprellte noe veldig, han fikk lite smertestillende i munnen sin i dag. Håper det går bedre i morgen. Det er ikke noe lett å sprøyte noe inn i munnen. Husker Nussli skulle ha smertestillende etter at han ble kastrert, det gikk ikke lett for seg.

Vi skal se om vi ser noe forskjell når han får smertestillende, om han fortsatt gnisser med tennene eller blir dårlig i magen. Så vi får vente og se.

Når vi kom hjem tok vi han med inn og ga han gulrot og masse kos. Dette har nok vært en hard dag for han.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Koda og Lula

Koda og Lula

1, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits