Fått time til dyreklinikken

 

Mamma har ringt og snakket med dem på Bømlo, og fått en time til kastrering av Lula på fredag den 22 klokken 10.

Det skal bli så godt å bli ferdig med det. Det er forferdelig slitsomt å ha en hormonell kanin, jeg skal skrive litt om hvordan det er i et annet innlegg senere.

Jeg har ikke bestemt meg helt enda om jeg skal være med eller ikke. Jeg har lyst til å være med, men så har jeg også ikke lyst i tilfelle det skal skje noe. Det er en lang kjøretur for kaninene, så jeg er redd for at det skal skade dem, siden dem ikke tåler så mye. Jeg er redd for at det skal bli for mye for Koda, siden vi ikke vet noe om hvor gammel han er. Vi får bare håpe at alt kommer til å gå fint!

Jeg håper at dem kan ta bort stingene til Lula her på Stord dyreklinikk, for vi kan ikke kjøre hele veien til Bømlo bare for det. Jeg ser ikke for meg at det skulle ha vært et problem for dem, men man vet jo aldri.

 

Siden Lula og Koda er blitt bondet må vi ha med oss begge til dyrekliniken på Bømlo, selv om det bare er Lula som skal bli kastrert. Dette har noe med at det kan bli krangling når Lula kommer tilbake med en helt annen lukt som hun har fått fra dyreklinikken. Og så er det viktig for å ikke bryte det båndet dem har fått til hverandre. De kan også finne trøst i hverandre på bilturen og de blir mindre stresset når de har med seg en venn. 

 

9 kommentarer

Julia

19.03.2013 kl.17:49

Det går nok greit :) De er jo to så! Jeg gruet meg masse, men gikk bedre enn forventet!!

Ingvild

19.03.2013 kl.21:39

så søte kaniner :)

Anastasia

19.03.2013 kl.22:36

Sv: hvis du syns det var et teit spørsmål så trenger du vel strengt tatt ikke å kommentere innlegget. Just sayin.

sarai94

20.03.2013 kl.15:26

Operasjonen går sikkert bra tenker jeg :D

xx Siri
katten min er også kastrert, og hun er helt fin! vet ikke om det er likt med kaniner da

RisRosOgKlaging

21.03.2013 kl.16:49

Håper virkelig alt går bra! Masse lykke til! Nydelig bilde av kaninene dine! Du tar veldig fine bilder av dem. De er så søte, spesielt sammen!

Legger ned bloggen

22.03.2013 kl.22:59

håper det går bra! :D Nydelig bilde!

`.´

23.03.2013 kl.11:08

Håper virkelig at alt gikk bra! Håper du snart oppdaterer, sånn at vi får vite om alt gikk fint. Krysser fingrene for det!

Hannah Hegge, Hamsterhiet.

28.04.2013 kl.21:44

Flotte kaniner du har! Og ikke minst, flott blogg. :)

Skriv en ny kommentar

Koda og Lula

Koda og Lula

1, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits