Hvorfor barn og kaniner ikke passer sammen

 

Marit Emilie forfatter av Den Store Kaninboka har skrevet et flott innlegg på bloggen sin om hvorfor kaniner ikke passer for barn.

Om du er interessert i å lese om det kan du gjøre det her og her.

 

Jeg har også skrevet litt om dette for jeg syns det er veldig viktig å vite hvorfor barn og kaniner ikke går så bra sammen.

Her kan du lese det jeg har skrevet. 

 

 

Jeg hadde ikke noen bilder som paset noe bra til dette innlegget, så for å ikke gjøre innlegget så kjedelig legger jeg ut på noen bilder jeg tror jeg ikke har lagt ut på før. 

Er dessverre ikke den beste bildekvaliteten, dårlig mobilkamera.

 

18 kommentarer

Ronja Seivaag Sundt

07.07.2013 kl.18:56

Åå for en kjempe søt kanin!
Kjempe viktig tema! Det er dessverre så mange foreldre som gi dyr til ungene sine og tror dem kan ta vare på dem. Så viser det seg at ikke en gang foreldrene kan ta vare på dyret for dem har ikke tid, har ikke nok informasjon og det skulle jo være ungen deres sitt ansvar... Dårlig gjort sier bare jeg, og da er det dårlig gjort for dyret!

Koda og Lula

07.07.2013 kl.19:39

RisRosOgKlaging: Det er helt sant! Det folk ikke tenker på før dem skaffer seg et dyr er hvor mye arbeid det faktisk er å ha et dyr. Og unger går jo så fort lei av dyret og ansvaret dem har fått for dyret sitt. Det er fælt at foreldre ikke skaffer seg nok informasjon før dem skaffer seg et dyr! Ja det er forferdelig dårlig gjort! Håper folk leser det Marit Emilie skrev, sånn at dem forstår at det ikke går så bra med barn og kaniner sammen.
Fine bilder!

ann kristin

08.07.2013 kl.17:18

Det er nok mange foreldre som gir etter for mas fra barna, ja. Enkelte barn kan ta ansvar, men slett ikke alle, og foreldrene må være glade i dyr og villige til å ta ansvar når barnet ikke gjør det selv.

Julia

08.07.2013 kl.21:18

Viktig tema ja! ;-)

Helene, kommenterer tilbake.

09.07.2013 kl.12:06

viktig tema:)

Anette

09.07.2013 kl.18:02

Søt kanin :)
God helg til deg også :)

Tusen takk for en så flott kommentar, det setter vi stor pris på!

Ingrid - kommenterer tilbake

12.07.2013 kl.22:57

Søte bilder :)
Sv: hehe

Viktig tema!
skal ta en titt, fine bilder!

Nini

14.07.2013 kl.22:34

kjempe søt kanin:-) helt enig med deg, bra innlegg!
Helt enig! :)

Karoe

19.07.2013 kl.17:36

Husker ei venninne av meg hadde kanin da vi gikk i 5. klasse og ho dro den etter øra og sånt... Dette er et viktig tema, men det er INGEN dyr som burde overlates fullt og helt til et barn, ikke kaniner eller noen andre dyr. Det burde alltid være en voksen som har hovedansvar for dyret og som tar et tak da de ser at barnet har glemt noe. Barn vil kanskje ha dyr, men de glemmer ofte mye arbeid da de har mye annet "morsommere" å finne på...

sabita

26.07.2013 kl.23:55

åååå såå søte :D
viktig!
Du har helt rett, det er nok en Pokémon :)

Skriv en ny kommentar

Koda og Lula

Koda og Lula

1, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits