Blogg

Reiser til London i morgen

I morgen reiser jeg og søsteren min til London, vi skal være der til torsdag.

Broren vår skal passe på Koda og Lula.
Kommer til å savne dem, håper broren vår tar godt vare på dem.

 

Kanskje Koda kan få seg en venn

I går var var jeg, søsteren min og mamma på Sæbø Gard for å se på kaninungene som er der. Om en av dei er jente skal Koda få seg en venn. Så håper virkelig en av dei er jente sånn at Koda kan få litt selskap! Dei var så søte!

 

Håper dere alle får en din søndag!

 

Hva tror du dette skal bli?

 

Det kommer noen bedre bilder senere.

Hva tror du dette er for noe?

 

God påske!

 

Koda ønsker alle en god påske!Rampete?

 

 


Bilder av en kanin fra Sæbø Gard

 
En søt kanin på Sæbø Gard.

 

 

Nussli og Lille My

Lille My: 

Det var noen som ikke kunne ha hun lenger så vi fikk henne. Lille My var syk når vi fikk henne, det merket vi fort. Hun spiste lite og drakk ikke så mye. Vi fikk hun til dyrelegen, men det var for sent å redde henne. Her er noen bilder av Lille My: 

 

Nussli:

Nussli var den første kaninen vi hadde. Vi fikk han gratis av noen venner av mamma og pappa, dei kunne ikke ha alle kaninene dei hadde. Alle syns Nussli var nydelig, så vi tok han med oss hjem. Vi fikk låne et lite innebur av søskenbarnet vårt. Pappa bygget et kaninbur av noen rester han hadde. Det ble et veldig fint bur, han isolerte veggene inne i buret sånn at det ble litt varmere der om vinteren. Vi fant ut at vi kunne sleppe han ut i hagen og rope på han så kom han. Dette husker jeg vi gjorde ofte når det var fint vær. Vi hadde han inne når det var stygt vær. Vi hadde han i over 3 år. Han ble til slutt syk og måtte avlives. Den værste dagen i mitt liv!  Jeg blir fortsatt veldig lei meg når jeg tenker på han. Jeg var så glad i han.

Her er noen bilder av Nussli:
Han ligner veldig på Koda, dei er samme rase så det er ikke så rart. 

Koda og Lula

Koda og Lula

1, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits