Ute

Noen bilder av Koda

  

Ha en fin lørdag alle sammen!

 

Gode nyheter + innkjøp

 

I går ringte dyreklinikken til meg og sa at ringormprøven var negativ. Jeg er så glad for at Koda ikke har ringorm!

Jeg sa til Koda at han ikke hadde ringorm, også spurte jeg om han ble glad. Det var ikke så stor respons å få, men han ble sikkert glad.

 

Jeg kjøpte ny pellets til Koda og Lula for 179 kroner.

Noen mener sikkert at det er dyrt, men det er faktisk ikke det når du tenker på hvor lite dem skal ha. Begge får to spiseskjeer hverdag, så da varer pelletsen lenge.

Det er veldig viktig å gi dem rett pellets og ikke for mye pellets. Om du gir kaniner feil pellets og for mye så får dem helseplager som overvekt og diare. 
Jeg fant også noe spennende som het høykaker, jeg håper disse faller i smak. De kostet 79 kroner.Jeg kjøpte denne skålen til Koda, til å ha vann i ute. Den han hadde var det på tide å kaste. Denne fant jeg på Nille for 20 kroner.Jeg kjøpte også en kattetunnel til Koda, tunnelen har virkelig falt i smak hos Lula, så da får Koda en også. Denne kjøpte jeg på Biltema for 60 kroner.

Den røde tråden er for å ikke blande tunnelene deres.

 

Koda sin 1 årsdag

Denne dagen var dessverre ikke så kjekk for Koda eller meg. Jeg har sett at Koda har hatt noe flassete greier helt nede på pelsen, i nakken og siden en del i familien min har fått noe som ligner på ringorm, så går jeg ut ifra at det er ringorm selv om ingen leger har bekreftet det. Da tengte jeg kanskje Koda hadde fått dette. Så da ringte jeg ned til dyreklinikken og vi fikk time samme dag, altså onsdag 29 august. Der tok dem noen prøver og fant ut at han hadde midd, så det fikk han behandlig for. Hun på dyreklinikken tok også prøve for ringorm, men det får vi ikke svart på før om noen dager, da skal vi også avtale ny time som Koda skal få enda en behandling. Vi håper sånn at Lula ikke har fått det! For det er slitsomt og dyrt. Men sånn er det å ha dyr. 

 

Når han endelig kom hjem og var ute i den midlertidige luftegården og koste seg, skremte nabokatten han sånn at han løpte rett inn i gjerdet (han prøvde sikkert å komme seg vekk, han forstår jo ikke at han er trygg i inngjerdingen), heldigvis er ikke gjerdet så hardt. Det var helt forferdelig å se! Jeg fikk så vondt og nå håper jeg bare alt går bra med han, jeg har ikke merket noe, men det er ikke lett å merke noe på kaniner heller, siden dem skjuler skader veldig godt. Kunne ikke bare katter holdt seg unna! For en dritt dag. Må være verdens værste bursdag. Det syns jeg i alle fall.

 

Han fikk i alle fall noen pakker:

Han fikk en sånn ball.

Og en sånn ring, krysset over dei andre sånn at dere kan se hva han fikk, litt bedre.
Han fikk også en babyleke, jeg har ikke bilde av den så jeg låner et bilde der jeg kjøpte den. Det var noen som sa at kaniner likte ting eller leker som lagde lyd. Koda er som vanlig ikke en av de kaninene. Han er dessverre en kjedelig kanin når det kommer til leker og sånt. Men greit å prøve.

 

Noen bilder av Koda

 

Dessverre er bildene i dårlig mobilkamera kvalitet, men han er like søt som alltid!

 

Koda er glad i treet sitt

Photobucket

En forferdelig opplevelse

Jeg hadde en forferdelig opplevelse med Koda i går. Jeg kom ut til han som vanlig for å gi han frokost og så for å sleppe han ut i luftegården. Jeg ga han litt pellets i hånden min for så å legge litt rundt i buret. Plutselig begynner han å oppføre seg merkelig, og så ser jeg at noen pelletser detter ut av munnen hans, og så ser det ut som han brekker seg og han slever og beveger seg merkelig. Jeg ble livredd og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg tror han satt fast i halsen, om det er mulig for kaniner. Jeg håper aldri dette skjer igjen, jeg ble kjemperedd for at han skulle dø, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Tenk å måtte se på at dyret ditt dør og ikke kunne gjøre noe. Heldigvis skjedde ikke dette, han ble bedre etter en liten stund og fikk komme ut i luftegården. Han virker helt fin nå. Jeg er så takknemlig og glad for at alt gikk bra, jeg vet virkelig ikke hvordan jeg hadde taklet å miste enda flere jeg er glad i.

 

 


 

Har dere opplevd en slik skremmende opplevelse?

 

Koda hadde veldig lyst på høy

Når jeg skulle gi Koda høy hoppet han oppå høyet og forsynte seg selv.

 

Ha en fin lørdag alle sammen!

 

Koser seg i varmen
I dag har det vært kjempefint vær, det er til og med varmt. Koda koser seg ute. Det er litt for varmt for han så han holder seg mest i skyggen.

 

Endelig!

Da var endelig stingene tatt! Så nå er Koda ute og kose seg kjempe masse, er så godt å se han gald i gjen! Han er så søt der han hopper rundt, og spiser gress. 

Det er litt varmt for han i dag.Håper dere alle får en kjempe fin helg!

 

Mat

Det er kjempefint vær i dag, så Koda skal få kose seg masse ute.

 

Kos


Koser seg med rottebamsen sin.

 

Koda fant kjærligheten

Full fart!

 

 

Nærmer seg!

 

 

SMASK!

 

 

På Frosken til mamma.

 

Koda sin uteplass

 

Koda sin uteplass er endelig ferdig! 

  

Håper dere alle får en fin dag!

 

Varmt på Koda

 

Koda har fortsatt vinterpels så han blir veldig varm av denne varmen vi har nå. Stakkar liten ligger flat ut i buret sitt. Håper han begyner å røyte snart og får sommerpels.

 

Noen bilder fra mandag:

Må drikke litt for å kjøle seg ned i varmen.

 

Luftegård til Koda

Dere var veldig flinke til å gjette! 

Når det er fint vær ute, åpner vi buret hans så kan han hoppe inn og ut selv. Vi passer på sånn at han ikke hopper over gjerdet, eller en katt kommer og skremmer han.

Det er ikke helt ferdig enda, vi skal få et nett over sånn at Koda ikke kan hoppe ut og ingen dyr kan komme inn til han. Vi skal og sette opp en takrenne. Det kommer sikkert flere bilder når alt er ferdig.

 

Ha en fin dag alle sammen!

 

 

En liten video av Koda

video:video0013


Her er en liten video av Koda, ute og koser seg. Den er filmet med mobilen så kvaliteten er ikke den beste.

 

Håper alle får en fin søndag!

 

 

Ute og koste seg i det fine været

I går var det kjempefint vær ute. Vi tok bånd på Koda og slapp han ut i hagen, han koste seg masse. Det så ut som alt gikk bra med foten, han hoppet mye og løpte ganske fort, jeg tror ikke han ville ha gjort dette om han hade vondt. Vi passet godt på han, vi måtte skremme nabokatten vekk flere ganger, jeg vil ikke ha den i nærheten av Koda. Det er ikke sikkert katten kommer til å gjøre noe med Koda, men man kan aldri være sikker.

Takk for alle de fine kommentarene!

Det ble dessverre noen dårlige mobil bilder. Her ligger Koda og slapper av under en busk i skyggen.

 

Håper alle får en fin dag!

 

Bilder fra i dag.

 

Noen bilder av Koda som koste seg lenge ute i hagen i dag.

 

Hva syns du om bildene?

 

Bilder 

Hvordan har din dag vært?

 

 

Påskeegg

 

I går, påskeaften fant vi et påskeegg i buret til Koda. Han var ikke så interessert i egget.


 

Håper dere fikk en fin dag! Og mye godt i påskeegget deres!

 

 

Hvordan var deres påskeaften?

 

Noen bilder

Noen bilder av Koda som koser seg ute.

 

Ha en fin dag alle sammen!

Koda gjemte seg

 

Han var ute og koste seg lenge på terrassen. Han gjemte seg bak salatbaljen til mamma, han liker seg visst der. Han er der ofte når han er på terrassen. 

 

 

En liten luftetur

Tok å slapp Koda ut på terrassen og stengte av sånn at han ikke kom seg vekk. Mens jeg og søsteren min lagde middag så vi til han av og til. Han måtte så klart være rampete og stikke av. Ikke det at han går så langt. Han holder seg heldigvis bare i hagen vår.

Skiltet er blitt sendt

 

Jeg leste nettopp at skiltet til Koda er blitt sendt ut. Jeg gleder meg til å se hvorda den ser ut. Håper det blir fint på buret hans.

Nå har vi nettopp tatt han inn i buret etter en tur ute. Han trenger å røre litt på seg. Det er nok ikke så gøy å bare sitte i buret hele dagen. Vi hadde han ute uten bånd, det gikk veldig fint det. Så vi trenger ikke å streve med å få på han bånd. Vi kan og bare jage han inn i buret igjen, når han skal inn, for han hopper inn selv. Det er fint å ikke måtte streve med å få tak i han.

 

Har ikke noen nye bilder.

 

 

Noen bilderHer er noen bilder av Koda, jeg brukte forskjellige effekter, på bildene.

Ute og hoppet

I dag var det så fint vær at Koda fikk være lenge ute. Han hoppet rundt, gravde i snøen, snuste og spiste på greiner. Han var så søt når han hoppet og sprang rundt. Jeg blir i bedre humør når jeg ser på Koda, han er så søt. 

 

Kost seg lenge ute

I dag har Koda kost seg lenge ute. Han har hoppet rundt i den harde snøen og så har han gravd i den og sett kjempe søt ut.

Jeg og søsteren min vasket buret til Koda mens han var ute. Han har vært litt blaut i magen så det var litt grisete oppe i buret. Nå er det rent og fint, håper vi ikke må gjøre det igjen på veldig lenge.

 

Ute i snøen

 

Det har snødd helt siden i går og det snør enda, så det er kommet masse fin snø her. Vi tok bånd på Koda og slapp han ut i hagen. 

 

Vi tok Koda inn etterpå så han fikk varme seg litt etter å ha hoppet i snøen. 

Koda ønsker alle en god helg!

Rent bur og mat + noen gamle bilder

Nå har Koda fått reint bur. Han har og fått litt brokkoli, litt salat og en liten bit gulrot, det ble han veldig glad for. Han spiste det fort opp.

 

Her er noen bilder fra da han var ute for noen dager siden.  

Han savnet visst buret sitt da han var ute på tur i hagen, han hoppet inn i det, den lille søtingen.

 

 

Koda i farten

 

Koda i farten.

Koda sammen med snømannen
Koda koste seg ute sammen med snømannen.

 

 

Fotspor i snøen


Koda sine søte fotspor i snøen.

 

 

Søt, eller hva?

I går fikk Koda komme inn. Han var inne i rundt en time. Han hadde absolutt ikke lyst å komme ut igjen i buret, så mamma tok han med seg ut i hagen. Der fikk han kose seg i en time, men så var det på tide å komme tilbake til buret.

 

 

Er han ikke søt?

Bilder av Koda, når han var ute i dag.

 Full fart opp trappen

 

Kvaliteten på bildene er dessverre ikke så god.

Han var kjempe søt når han var ute og hopet. Eller han er alltid søt.

Ute og koste seg

I går og i dag har Koda vært ute og kost seg. Han hopper rundt og snuser på ting og koser seg. Jeg prøver å passe på at han ikke spiser noe, men det er ikke altid så lett.

Han er ikke lett å få tak i når vi skal få han inn igjen i buret. Han er ikke noe glad når vi prøver å få tak i han, han spreller og prøver og få seg vekk. Jeg skjønner godt at han ikke vil inn i buret sitt igjen. Det er nok mye gøyere ute i hagen enn å sitte inne i et bur.

Jeg har tatt noen bilder av Koda ute i hagen med mobilen min, men jeg har ikke fått lagt bildene inn på dataen enda. Jeg legger bildene ut her på bloggen så fort jeg får lagt bildene inn på dataen.

 

 

Koda ønsker alle en god jul!

Koda ønsker alle en god jul!Se så flinkSe så flink han var å slikke i seg medisinen.

 Han fikk masse kos etterpå.

Pynt på buretKoda fikk litt julepynt på buret sitt.

Godklumpen

Koda slikket i seg medisinen i dag og, noe som var veldig flott. Det er ikke mye strev med han.
No skal han snart få lørdags godisen sin, litt gulrot og salat, det er han veldig glad i. 

 


Vi hadde tenkt å ta han med ut på en tur i hagen, men snøen var så våt. Vi ville ikke at han skulle bli våt og kald.


Reint bur får han hver dag, han er flink til å grise det til.

 

Bildene er fra sent på sommeren.

Ute på tur

Koda slikket i seg medisinen i dag og, noe som var veldig bra. Da slapp vi å streve med å få det i han. Etter han hadde fått medisinene, bestemte vi at vi kunne ta han med ut en tur i hagen siden det var greit vær.

Det likte han veldig godt. Han hoppet rundt, snuste på ting og tang. Han gravde mye i hagen, han liker visst det.


Bildene er fra i sommer.
Det skjedde noe med bildestørrelsen, fikk ikke til at alle hadde lik størrelse. 

 

Pappa har ordnet litt på kaninburet

Koda hadde litt problemer med å komme seg opp stigen, så pappa festet noen plankebiter på stigen sånn at det ble lettere for Koda å komme seg opp. Han har og satt opp et lite gjerde sånn at Koda kan gå der uten å være redd. Han tørde ikke å gå så langt bort til huset sitt.

Nå går han opp og ned uten noen problemer.

 
Rampegutt

 

På søndag hoppet Koda ut av buret, heldigvis fikk vi tak i han med en gang. Trur det hadde vært veldig vanskelig å få tak i han, han hopper fort vekk.

  

 

 

 

Han har vært rampete og gravd i mammas blomsterbed.                    Ut på tur for andre gang

I går var Koda ute på tur i bånd for andre gang, han hoppet noe veldig. Han er veldig glad i å være ute.

Det var så vått ute at vi måtte ta Koda inn og tørke han.


Koda ble sliten etter turen ute, så han la seg ned og kvilte litt.

 

Når vi satte han inn i buret etter turen ute, var det fint og reint.


Første tur ute i bånd

Her er noen bilder av Koda den første gangen vi hadde han ute i bånd:Koda og Lula

Koda og Lula

1, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits