hits

Leker

Nye innkjøp

Noen trygge tyggeleker til Lula og Koda, så kan de være i litt aktivitet og som er greit for dem å spise. Jeg kjøpte dem her.Med godt og mykt fleectrekk.

En SnuggleSafe, dette er en varmeplate du varmer i mokrobølgeovenen og som holder på varmen i rundt 8-10 timer. Kjekk å ha på vinteren, den skal være tyggesikker og helt greit for kaniner å bruke.

Jeg kjøpte denne her. 

Har du kjøpt noe nytt til dine dyr i det siste?


Ønskeliste

En trygg tunell av willow, som de kan gnage på og leke med.

En høyhekk som jeg kan ha over dokassene.

En trygg ball laget av willow som kaniner kan trygt gnage på og spise.

Høykaker, jeg har kjøpt disse før og dem falt i smak hos både Lula og Koda. 

Papayatabletter som hjelper magen med å fordøye pels de får i seg av å slikke seg ren. Veldig fin å ha i røyteperiodene for å minske risikoen for forstopping.

 

Varmeplate som varmes i mikroen og holder varmen i ca 10 timer . Veldig fint å ha til kaninene på vinteren. Man kan også la vannskålen stå oppå så vannet ikke fryser til is, sånn at dem har vann hele natten.

 

 

Lekene
Denne matten var litt bøyd, så jeg måtte legge noe tungt oppå den for å få den rett.

 

Jeg har skrevet mer om disse lekene her.

Du kan kjøpe lekene her.

 

Jeg fikk disse lekene for en stund siden nå, men jeg har ikke tatt bilder av dem før nå. Så nå blir det et innlegg om dem.

Gleder meg til å ta bilder av Koda og Lula  når dem får lekene. Må vente til røytingen er over sånn at lekene ikke blir full av pels.

 

Jeg håper lekene faller i smak.

 

Bilder av Lula og Koda med dorull leken

Lula syns ikke dorull leken var så kjekk så jeg måtte åpne på den ene siden, men det hjalp ikke så mye så jeg ga opp og tømte ut litt pellets. Det hjalp litt i alle fall.

 

Koda derimot han var så klar for å få frokost at .....

Dette skjedde. Måtte så klart ta den opp igjen.

 

Håper dere alle får en fin lørdag!

 

Lag leker av tomme doruller

 

Jeg tenkte jeg skulle lage en leke til kaninene, etter å ha sett en del på kaninforumet. Det er så enkelt og tar ikke lange tiden. 

 


Alt du trenger er en saks og en tom dorull. Og litt pellets.

Stikk saksen inn i dorullen, sånn som jeg har gjort på bildet over. Lag litt større hull, jeg lagde litt for små så jeg måtte lage større etterpå. Pelletsen må kunne dette ut av hullene.Lag flere hull der du vil ha dem, lag dei litt store sånn at pellets kan dette ut.Brett ned på den ene siden.Brett ned på den andre siden.

Gjør det på begge sidene.

Så gjorde jeg det en gang til. Sånn at Koda kunne få en og Lula få den andre.

Så fant jeg frem pelletsen.Tok opp en spiseskje med pellets.Dette gjør jeg med begge.

Så bretter jeg kantene ned igjen sånn at ikke pelletsen skal dette ut.

Så enkelt var det!


 

Håper alle får en kjempe fin helg!

 

Jeg har bestilt leker til Koda

 

Denne matten tenkte jeg Koda kunne ligge på, grave og spise på.

 I dag bestilte jeg disse lekene til Koda. Alle bildene er linkte til der jeg bestilte dem fra. Jeg gleder meg til jeg får dem.

Alle produktene er trygge for kaniner. Jeg håper Koda vil like disse tyggelekene, og ha det gøy med dem. Det er viktig å ha aktiviteter til kaniner.

For disse lekene betalte jeg 170 kroner. Jeg syns ikke det var så dyrt, det hadde vært mye dyrere om jeg skulle ha kjøpt dem på en dyrebutikk.

Dyrebutikkene er veldig dyre syns jeg, og de har mye som ikke er egnet for kaniner. Skulle ønske det var litt billigere og at dem hadde mer som var egnet for kaniner.

 

4 Pk Timothy høy fylt ball, tygge leke for kanin

 


Koda og Lula

Koda og Lula

7, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august, 2011.

LilleKodaKategorier

Arkiv