september 2011

Pappa har ordnet litt på kaninburet

Koda hadde litt problemer med å komme seg opp stigen, så pappa festet noen plankebiter på stigen sånn at det ble lettere for Koda å komme seg opp. Han har og satt opp et lite gjerde sånn at Koda kan gå der uten å være redd. Han tørde ikke å gå så langt bort til huset sitt.

Nå går han opp og ned uten noen problemer.

 
Rampegutt

 

På søndag hoppet Koda ut av buret, heldigvis fikk vi tak i han med en gang. Trur det hadde vært veldig vanskelig å få tak i han, han hopper fort vekk.

  

 

 

 

Han har vært rampete og gravd i mammas blomsterbed.                    Ut på tur for andre gang

I går var Koda ute på tur i bånd for andre gang, han hoppet noe veldig. Han er veldig glad i å være ute.

Det var så vått ute at vi måtte ta Koda inn og tørke han.


Koda ble sliten etter turen ute, så han la seg ned og kvilte litt.

 

Når vi satte han inn i buret etter turen ute, var det fint og reint.


Første tur ute i bånd

Her er noen bilder av Koda den første gangen vi hadde han ute i bånd:Om Koda

På slutten av sommarferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til de andre kaninene der. Det er nok noen som slapp han ut før de skulle på ferie. Han fikk et rom i stallen, for det var ikke plass til han i kaninburet. En dag hadde noen glemt å låse døren så han var ute noen dager, han kom tilbake og dei fikk fanget han, dette skjedde en gange til.  Dei ville avlive han, men det hadde ikke mamma hjerte til så hun sa ja til å ta vare på han. Han kom til oss på mandag 29. august.

 Han var veldig redd etter kjøreturen hjem til oss, han pustet tungt og så ikke bra ut. Han spiste nesten ikke, og han drakk heller ikke noe. Vi ble veldig redd for at han ikke skulle komme seg etter kjøreturen og bytting av plass. Han tisset og bæsjet ikke noe på mandag. På tirsdag håpet hele familien at han hadde spist, drukket, tisset og bæsjet noe. Han hadde spist litt, men han hadde ikke bæsjet eller tisset. Vi ble kjemperedd og bekymret oss hele dagen for han.

Vi bestemte oss for å kjøpe et kaninbur og noen kaningreier, for vi hadde bare et lite bur som han nesten ikke kunne røre seg i. Mamma ringte til dyrlegen for å bestille time, men siden Koda virket så oppegående så virket det ikke så nødvendig å ta han inn, men om han ikke hadde bæsjet eller tisset på onsdag, måtte vi komme inn med han. Vi satte sammen buret og flyttet han ut i det på tirsdags kveld. Han tisset masse sent på den kvelden.

Vi ville ikke at han skulle dø, så på onsdag når vi kom hjem fra skolen ble vi kjempelettet, han hadde tisset og bæsjet. Det virket som han hadde forstoppelse, og det er veldig alvorlig for kaniner, så vi var veldig redd for at han skulle dø.

LilleKoda

LilleKoda

0, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits