oktober 2011

Nussli og Lille My

Lille My: 

Det var noen som ikke kunne ha hun lenger så vi fikk henne. Lille My var syk når vi fikk henne, det merket vi fort. Hun spiste lite og drakk ikke så mye. Vi fikk hun til dyrelegen, men det var for sent å redde henne. Her er noen bilder av Lille My: 

 

Nussli:

Nussli var den første kaninen vi hadde. Vi fikk han gratis av noen venner av mamma og pappa, dei kunne ikke ha alle kaninene dei hadde. Alle syns Nussli var nydelig, så vi tok han med oss hjem. Vi fikk låne et lite innebur av søskenbarnet vårt. Pappa bygget et kaninbur av noen rester han hadde. Det ble et veldig fint bur, han isolerte veggene inne i buret sånn at det ble litt varmere der om vinteren. Vi fant ut at vi kunne sleppe han ut i hagen og rope på han så kom han. Dette husker jeg vi gjorde ofte når det var fint vær. Vi hadde han inne når det var stygt vær. Vi hadde han i over 3 år. Han ble til slutt syk og måtte avlives. Den værste dagen i mitt liv!  Jeg blir fortsatt veldig lei meg når jeg tenker på han. Jeg var så glad i han.

Her er noen bilder av Nussli:
Han ligner veldig på Koda, dei er samme rase så det er ikke så rart. 

LilleKoda

LilleKoda

0, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits