desember 2011

Enda en film av koda ute i hagen.

video:koda ute


Enda en video av Koda ute. Jeg vet ikke hva som skjedde med fargene, men det ser dessverre ikke bra ut. Det så fint ut på mobilen, men ikke på dataen. 

Film av Koda ute

video:koda ute


Jeg prøvde å filme litt når Koda var ute i dag. Dessverre har jeg bare mobilen jeg kan filme med. Og mobilen er ikke noe god på det. Det ble dessverre dårligere kvalitet enn jeg trodde.

Bilder av Koda, når han var ute i dag.

 Full fart opp trappen

 

Kvaliteten på bildene er dessverre ikke så god.

Han var kjempe søt når han var ute og hopet. Eller han er alltid søt.

Ute og koste seg

I går og i dag har Koda vært ute og kost seg. Han hopper rundt og snuser på ting og koser seg. Jeg prøver å passe på at han ikke spiser noe, men det er ikke altid så lett.

Han er ikke lett å få tak i når vi skal få han inn igjen i buret. Han er ikke noe glad når vi prøver å få tak i han, han spreller og prøver og få seg vekk. Jeg skjønner godt at han ikke vil inn i buret sitt igjen. Det er nok mye gøyere ute i hagen enn å sitte inne i et bur.

Jeg har tatt noen bilder av Koda ute i hagen med mobilen min, men jeg har ikke fått lagt bildene inn på dataen enda. Jeg legger bildene ut her på bloggen så fort jeg får lagt bildene inn på dataen.

 

 

Koda ønsker alle en god jul!

Koda ønsker alle en god jul!Se så flinkSe så flink han var å slikke i seg medisinen.

 Han fikk masse kos etterpå.

Pynt på buretKoda fikk litt julepynt på buret sitt.

Koda er så glad i Rottebamsen

Koda er så glad i Rottebamsen sin at han...drepte han =O


Han så litt død ut der han lå. 

Godklumpen

Koda slikket i seg medisinen i dag og, noe som var veldig flott. Det er ikke mye strev med han.
No skal han snart få lørdags godisen sin, litt gulrot og salat, det er han veldig glad i. 

 


Vi hadde tenkt å ta han med ut på en tur i hagen, men snøen var så våt. Vi ville ikke at han skulle bli våt og kald.


Reint bur får han hver dag, han er flink til å grise det til.

 

Bildene er fra sent på sommeren.

Ute på tur

Koda slikket i seg medisinen i dag og, noe som var veldig bra. Da slapp vi å streve med å få det i han. Etter han hadde fått medisinene, bestemte vi at vi kunne ta han med ut en tur i hagen siden det var greit vær.

Det likte han veldig godt. Han hoppet rundt, snuste på ting og tang. Han gravde mye i hagen, han liker visst det.


Bildene er fra i sommer.
Det skjedde noe med bildestørrelsen, fikk ikke til at alle hadde lik størrelse. 

 

Rampegutten!

 


 

Koda liker virkelig ikke matskålen sin. Han driver å flytter på den hele tiden og velter den.

 Medisin

Vi pakket Koda godt inn i et hådkle og prøvde å fa i han medisinene sine, men det ville han ikke ha noe av så han sprelte og var helt vill, så vi syns så synd på han at vi lot han få roe seg ned litt før vi prøvde igjen. Når han la seg ned prøvde vi å stikke spøyten med medisinen bort i munnen på han og da begynte han å slikke i seg medisinen, så det gikk kjempe fint. Det skal vi prøve på i morgen og, så vi slipper å pakke han inn i håndkle og at han er så vill.

 


Juleverksted

Jeg og søsteren min hadde juleverksted i stuen og da ville så klart koda og være med.

 

 

Vi passet god på han i rotet vårt så han ikke spiste noe han ikke burde eller skadet seg.

Koda var hos dyrelegen i dag

Vi tok Koda til dyrelegene i dag. Vi har vært litt bekymra for han, han har vært litt av og på dårlig i magen og laget noen rare lyder med tennene.

Mamma og pappa kunne ikke kjøre han så vi måtte bære han ned i en pappeske. Det var så fælt, han prøvde å grave seg ut, jeg likte virkelig ikke å ha han i esken. Når vi var framme pustet han tungt. Vi måtte heldigvis ikke bære han så langt. 

Dei kjente på magen hans, sjekket tennene, klippet klørene og veide han. Han hadde litt ujevne tenner bak i munnen, men ikke noe man trenger å gjøre noe med. Vi har fått smertestillende medisiner som vi skal sprøyte inn i munnen på han i 6 dager.

Vi tullet han inn i et teppe og prøvde å sprøyte det inn, han likte det ikke og sprellte noe veldig, han fikk lite smertestillende i munnen sin i dag. Håper det går bedre i morgen. Det er ikke noe lett å sprøyte noe inn i munnen. Husker Nussli skulle ha smertestillende etter at han ble kastrert, det gikk ikke lett for seg.

Vi skal se om vi ser noe forskjell når han får smertestillende, om han fortsatt gnisser med tennene eller blir dårlig i magen. Så vi får vente og se.

Når vi kom hjem tok vi han med inn og ga han gulrot og masse kos. Dette har nok vært en hard dag for han.
 

Koda lå rart på teppet

 

 


Koda er merkelig. Det så ikke godt ut å ligge sånn.

 

LilleKoda

LilleKoda

0, Stord

På slutten av sommerferien kom Koda til Sæbø Gard. Han satt under buret til dei andre kaninene der. Sæbø Gard hadde ikke noe sted å ha han, så dei skulle avlive han. Mamma tok han med hjem til oss mandag 29. august.

LilleKodaKategorier

Arkiv

hits